2024-10-09 09.06.21

Geslaagde LOGOS Inspiratiedag 2024!

donderdag 10 oktober 2024

Wat een mooie dag was het!

Tijdens de LOGOS inspiratiedag hebben de medewerkers van de scholengroep de Week van het Onderwijs samen gevierd. Een hele dag vol inspiratie, als blijk van waardering voor het mooiste werk dat er is: werken met en voor onze leerlingen. Veel vakinhoudelijke uitwisseling én gezellige gesprekken met LOGOS-collega’s, een actieve start, pakkende keynotes, inspirerende workshops, een mooie locatie en een heerlijke lunch.

Samen Leren Leven
Het thema ‘Samen Leren Leven’ kwam op veel manieren terug. Onder meer in de gedachten ‘Niet tegenover, maar met elkaar het leven leven’, ‘rekening houden met elkaars perspectief’ en workshops gericht op verbinding, kennis, humor etc. om het leven aan leerlingen te leren.

Verdieping Dankzij de keynotes van Paul Smit en Ayca Szapora heeft iedereen de werking van het menselijk brein weer scherp voor ogen: voor zichzelf, in (werk)relaties en met onze leerlingen. Maar liefst dertien heel verschillende workshops nodigden uit om het werk met onze leerlingen van 4 tot 19 nog meer te verdiepen en samen te werken aan de maatschappij van vandaag en morgen.

#weekvanhetonderwijs #onderwijsdag #samenlerenleven #inspiratiedag

Naar overzicht